Gevel impregneren – MVT gevelrenovatie

Hand in hand met gevelrenovatie en gevelreiniging gaat het impregneren van de gevel. Er is namelijk geen beter moment om de gevel te laten impregneren dan wanneer deze compleet gereinigd en/of gerenoveerd is. Het impregneren van de gevel noemt men ook wel hydrofoberen. MVT gevelrenovatie is de specialist om uw gevel te impregneren kan én geeft u 15 jaar garantie  op het geleverde werk. Waarom? Simpelweg omdat we per situatie bekijken welk hydrofobeermiddel het optimale beschermende effect biedt.

Gevelimpregnatie klinkt moeilijk, maar is feitelijk niets meer of minder dan de gevel van uw woning waterwerend maken. Een gevel die vakkundig is geïmpregneerd beschermt uw woning tegen alle weersomstandigheden en zorgt voor een fijn binnenklimaat binnenin uw woning of bedrijfsruimte. Bovendien zorgt een goed onderhouden gevel direct voor een waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand. De gevel is tenslotte het eerste dat in het oog springt. Afbrokkelende voegen of pleisterwerk dat afbladdert is daarmee niet alleen maar optisch een doorn in het oog van woningeigenaren.
De gevel impregneren gebeurt middels hydrofobeer-vloeistof of crème. Daarbij is het type baksteen allesbepalend. Door onze jarenlange ervaring als gevelwerkenspecialist weten wij inmiddels precies welk hydrofobeermiddel geschikt is voor welk type baksteen. Kwalititeitsmaterialen die ervoor zorgen dat wij u – wanneer wij de gevel impregneren voor u – 15 jaar lang garantie kunnen bieden op de waterwerendheid van uw gevel!

Ook voor andere gevelwerken zijn wij dé specialist

Gevelimpregnatie kan niet zonder overige gevelwerken als gevelrenovatie en/of gevelreiniging. Voordat de hydrofobeer-crème aangebracht kan worden zal de gevel immers goed schoon en netjes afgewerkt moeten zijn. Dit komt de waterwerendheid van de gevel enkel maar ten goede. Vocht kan nog wel de woning verlaten, maar vocht krijgt niet meer de kans om via de voegen de woning binnen te dringen. Hiermee wordt automatisch de levensduur van de bakstenen en het voegwerk verlengd en blijft de gevel tevens langer schoon.
Als allround gevelwerkenspecialist zijn wij dé gevelexpert die u inschakelt voor allerhande gevelwerken. Wij hebben de juiste kennis en werken enkel met de beste gereedschappen en materialen. Niet voor niets luidt onze slogan: “kwaliteit is onze hoogste prioriteit”.
U schakelt ons onder meer in voor:

  • Gevelreiniging
  • Gevelrenovatie
  • Nieuwbouw afdichtingen
  • Voorkomen van optrekkend vocht
  • Kelderafdichting
  • Schoorsteenrenovatie
  • Nieuwbouw kim afdichtingen

Vertel ons meer!

U en uw woning zijn uniek. Omdat geen enkele woonsituatie hetzelfde is horen wij graag van u welke gevelwerken er uitgevoerd moeten worden om de gevel van uw woning of bedrijfspand weer als nieuw te laten lijken. Wij staan klaar om de gevel te impregneren, maar voordat het zover is doen wij eerst een inspectie op locatie om tot de beste oplossing te komen.
Neem daarom vandaag nog contact met ons op om ons wat meer te vertellen over uw persoonlijke situatie. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te ontdekken hoe we elkaar kunnen helpen!

MVT Gevelrenovatie de specialist voor al uw gevelwerken!