Gevelwerken Roosendaal

 

Op zoek naar een gevelwerkenspecialist die gevelwerken in Roosendaal voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij MVT Gevelrenovatie helemaal op de juiste plek! Roosendaal behoort tot ons werkgebied en voor gevelwerken draaien wij onze handen niet om. Of het nu gaat om het renoveren van de gevel, het reinigen van de gevel of het impregneren van de gevel: wij zijn de gevelwerkenspecialist die u in wilt schakelen voor gevelwerken in Roosendaal!

Er is geen ontkomen aan: op een gegeven moment heeft de gevel van uw woning of bedrijfspand in Roosendaal onderhoud nodig. Omdat de gevel bijvoorbeeld verval begint te vertonen en er scheuren, gaten, kieren en spleten zichtbaar zijn. Of omdat vandalen uw pand hebben uitgekozen om onder te spuiten met graffiti en de gevel zodoende gereinigd moet worden. En wat te denken van alle weersinvloeden waar de gevel van uw pand in Roosendaal dagelijks aan wordt blootgesteld. Vocht kan een serieus probleem zijn in de gevel en voor onherstelbare schade zorgen. Schakel daarom altijd tijdig een specialist in voor de gevelwerken aan uw woning of bedrijfspand in Roosendaal. Voorkomen is tenslotte altijd beter dan genezen!

Gevelrenovatie

 

Gevelrenovatie hoeft niet altijd zo ingrijpend te zijn als het klinkt, maar nodig is het wel. Zodra u scheuren en gaten in het voeg- of pleisterwerk van uw gevel ziet is het tijd om een gevelwerkenspecialist in te schakelen. Afbrokkelend voegwerk en afbladderend pleisterwerk is vrij eenvoudig te verhelpen, maar laat u het op z’n beloop, dan kan dat voor onherstelbare schade aan de gevel zorgen. Middels gevelrenovatie zorgen onze experts ervoor dat de gevel van uw pand in Roosendaal weer als nieuw wordt.

Gevelreiniging

 

Een gevel wordt vroeg of laat vuil. Daar is geen ontkomen aan. Regen en wind zorgen ervoor dat vuil op de gevel terecht komt en vervolgens kunnen mossen en algen groeien op het aangekoekte vuil. Ook de roetuitstoot van auto’s kan een aanslag vormen op de gevel van uw woning of bedrijfspand in Roosendaal en dan hebben we het nog niet eens over vandalen die met graffiti in de weer gaan op uw gevel. Voor elk soort vuil is er een geschikte reinigingsmethode en onze gevelwerkenspecialisten voorzien u graag van advies voor uw persoonlijke situatie.

Gevel impregneren

 

Het impregneren van de gevel is een klus voor een ervaren gevelwerkenspecialist. Wanneer dit namelijk goed gebeurt (en met de juiste middelen) kan uw gevel er voorlopig weer tegen aan en hoeft u zich lange tijd geen zorgen te maken over de waterwerendheid van de gevel. Onze vakmannen impregneren de gevel van uw pand in Roosendaal met een eigen ontwikkeld hydrofobeermiddel waarmee wij maar liefst 15 jaar garantie bieden op de waterwerendheid van uw gevel. Een garantie die staat als een huis!

Vocht problemen

 

Vocht is een sluipmoordenaar. Het dringt immers ongezien de woning binnen en zorgt binnenin de woning voor levensgevaarlijke situaties. Een muffe geur is niet fijn, maar schimmelvorming is ronduit slecht voor de gezondheid van u en uw dierbaren. Volgt er geen adequate oplossing bij een lekkage in de kelder of optrekkend vocht in de muren van uw pand in Roosendaal, dan kunnen vochtproblemen zelfs voor onherstelbare schade aan de constructie van uw woning of bedrijfspand leiden. Wij helpen u bij het hermetisch afdichten van de kelder en kunnen middels een speciale gel een waterkering in de muren aanbrengen om optrekkend vocht tegen te gaan.

Schoorsteenrenovatie

 

Misschien nog wel meer dan de gevels van uw pand in Roosendaal, heeft de schoorsteen het flink te verduren. Eenzaam en op grote hoogte trotseert hij alle denkbare weersomstandigheden, maar op een gegeven moment is het moment daar dat er verval begint op te treden. Een vervallen schoorsteen kan voor levensbedreigende situaties zorgen. Denk aan voegwerk dat afbrokkelt waardoor bakstenen los laten en van het dak kunnen vallen. Voorkom materiële en/of fysieke schade aan uzelf, uw dierbaren, omwonenden en uw eigendommen door de schoorsteen tijdig te laten repareren en/of renoveren door een erkende vakspecialist.

Maatwerk & persoonlijk advies

 

Omdat geen enkele woonsituatie hetzelfde is hebben wij geen alles-in-één aanpak voor gevelwerken. Uw woning of bedrijfspand in Roosendaal verschilt nu eenmaal ten opzichte van het pand van de buurman. Daarom komen onze experts altijd zelf op locatie de situatie inspecteren zodat zij een oplossing kunnen bieden die niet alleen de problemen oplost, maar ook toekomstige problemen helpt te voorkomen. Als het om gevelwerken gaat hebben wij namelijk maar 1 visie: kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Wij werken enkel met de beste materialen en gereedschappen en dat ziet u terug in de gevelwerken die wij voor u uitvoeren.

Wacht daarom niet langer en neem snel contact met ons op om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken. Wij staan voor u klaar om aan de slag te gaan met uw gevelwerken in Roosendaal en omgeving!