Gevelreiniging – MVT gevelrenovatie

Gevelreiniging is soms hard nodig. Wanneer vandalen uw pand hebben besmeurd met graffiti bijvoorbeeld. Of wanneer weersinvloeden uw woning hebben aangetast en er duidelijke aanslag zichtbaar is op de gevel. Een goed onderhouden gevel ziet er niet alleen fraai uit: de gevel beschermt u tevens tegen alle weersomstandigheden zodat u binnenin uw woning geniet van een fijn leefklimaat. MVT gevelrenovatie helpt u met gevelreiniging zodat de gevel van uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit ziet!

Het reinigen van de gevel kan op verschillende manieren. De bekendste methodes om de gevel te reinigen zijn reiniging middels stoom, chemische reiniging of zandstralen. Welke methode wij toepassen in uw situatie is afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard is het type baksteen van groot belang, maar tevens de mate van vuil op de gevel is van invloed op de beste behandelmethode. Lichte vervuiling zoals bijvoorbeeld mos of klimop op de gevel kan eenvoudig worden verwijderd middels stoomreiniging. Voor het verwijderen van verfresten of roet is chemische gevelreiniging doorgaans de beste oplossing en voor het zware werk zullen we de gevel zandstralen.
Voordat het zover is zullen doen wij echter eerst een inspectie doen om te bepalen welk type gevelreiniging het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Bij MVT gevelrenovatie vinden we kwaliteit de hoogste prioriteit. We verhelpen dan ook niet alleen het probleem: we proberen toekomstige problemen met de gevel bij voorbaat al te voorkomen. Dit doen we door enkel te werken met de beste materialen en gereedschappen. Wij hebben ruime ervaring en volgen regelmatig opfriscursussen om up-to-date te blijven rondom de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit leveren die wij graag willen leveren. En dat ziet u weer terug in een gevel die er weer jaren tegenaan kan nadat hij door ons onder handen is genomen.

Specialist in gevelwerken

Wie gevelreiniging zegt, zegt vaak ook direct gevelimpregnatie en/of gevelrenovatie. Logisch, want deze begrippen gaan hand in hand. Nadat de gevel vakkundig gereinigd is, is het noodzaak om de gevel te beschermen tegen toekomstige problemen. Veel mensen kiezen er daarom voor om de gevel ook direct te laten impregneren nadat deze door ons gereinigd is. Met een hydrofobeermiddel wordt voorkomen dat vocht het pand kan betreden, waardoor eventuele problemen met doorslaand of optrekkend vocht in de muren voorkomen worden. Daarbij werken we met door onszelf ontwikkelde hydrofobeermiddelen en kunnen zodoende hierdoor 15 jaar garantie bieden op de waterwerendheid van de gevel. Een garantie die staat als een huis!
Als de gevel verdere tekenen van verval vertoont kan het tevens lonen om na de gevelreiniging de gevel te laten renoveren. Afbrokkelend voegwerk wordt hersteld en het pleisterwerk wordt middels gevelrenovatie weer als nieuw. Op die manier zorgt u er niet alleen voor dat de buitenkant van de woning er weer prachtig uitziet; u zorgt direct voor een waardevermeerdering van uw woning!

Persoonlijk advies op maat

Elke woonsituatie is anders. Tot die conclusie zijn we in al die jaren wel gekomen. Daarom gaan we graag met u in gesprek over de gevelwerken die u wilt laten uitvoeren. Wij staan staan klaar om de gevel voor u te reinigen, maar we draaien ook onze hand niet om voor gevelrenovatie en/of gevelimpregnatie.
Neem daarom snel contact met ons op om uw persoonlijke situatie te bespreken. We geven u graag vrijblijvend en persoonlijk advies op maat!


[/vc_column_text][/vc_column]
[/vc_row]

MVT Gevelrenovatie de specialist voor al uw gevelwerken!