Gevelwerken Zeeland

 

Gevelwerken in Zeeland uitbesteden aan een gevelwerkenexpert? Zoek niet verder. U heeft gevonden wat u zocht! MVT Gevelrenovatie de gevelwerkenspecialist en helpt u graag bij gevelwerken in Zeeland als gevelrenovatie, gevelimpregnatie, gevelreiniging en het oplossen van vochtproblemen in uw woning of bedrijfspand.

De gevels van uw pand in Zeeland hebben het doorgaans zwaar te verduren. De zilte zeelucht, alle denkbare weersinvloeden en overige omgevingsfactoren hebben allemaal invloed op de gesteldheid van de gevel. Het kan lang goed gaan, maar er komt altijd een moment dat de gevel van uw woning of bedrijfspand in Zeeland onderhoud nodig heeft. Klein onderhoud in de zin van gevelreiniging of juist groot onderhoud in de vorm van gevelrenovatie. Omdat het voegwerk begint af te brokkelen en het pleisterwerk begint af te bladderen. Een adequate oplossing is dan nodig. Wanneer u het op z’n beloop laat kunnen kleine problemen aan de gevel namelijk ontaarden in serieuze – en soms onherstelbare – schade. Voorkom gevaarlijke situaties en extra hoge kosten door tijdig een specialist in te schakelen voor uw gevelwerken in Zeeland!

Gevelrenovatie

 

Het renoveren van de gevel klinkt ingrijpend, maar dat hoeft het niet altijd te zijn. Soms hoeven er enkel maar nieuwe voegen voorzien te worden in de gevel of zullen kieren en spleten gedicht moeten worden. Het is echter wel belangrijk om direct een gevelwerkenspecialist in te schakelen als u tekenen van verval ziet aan de gevel van uw woning of bedrijfspand in Zeeland. Kleine probleempjes kunnen zonder snelle en goede oplossing ontaarden in grote (en soms niet te herstellen) struikelblokken. MVT Gevelrenovatie zorgt er middels gevelrenovatie weer voor dat de gevel van uw pand in Zeeland niet van nieuw is te onderscheiden.

Gevelreiniging

 

Het reinigen van de gevel is van tijd tot tijd nodig. Gevels worden tenslotte nu eenmaal vuil. Door de weersomstandigheden, maar bijvoorbeeld ook door de roetuitstoot van voorbijkomend verkeer. Heeft u pech, dan kan het voor komen dat vandalen uw woning of bedrijfspand hebben uitgekozen om te ‘versieren’ met graffiti. In alle gevallen is er altijd een gepaste reinigingsmethode die ervoor zorgt dat de gevel van uw pand in Zeeland er weer als nieuw uit komt te zien.

Impregneren van een gevel

Vocht is een stiekeme sluipmoordenaar. Ongemerkt sluipt het de woning binnen en zorgt daar voor ernstige problemen. Schimmelvorming bijvoorbeeld en een muffe geur. Door de gevel van uw woning of bedrijfspand te laten impregneren zorgt u ervoor dat vocht de woning nog wel kan verlaten, maar niet langer meer via de gevel de woning binnen kan dringen. WIj impregneren de gevel van uw pand in Zeeland met een door onszelf ontwikkeld hydrofobeermiddel. Dit topmiddel is van zo’n hoge kwaliteit, dat wij 15 jaar garantie kunnen bieden op de waterwerendheid van uw gevel wanneer deze door MVT gevelrenovatie onder handen is genomen.

Vochtwering

 

Vocht kan als regenwater, sneeuw of hagel uw woning betreden, maar tevens via optrekkend grondvocht in de muren of in een ernstigere situatie: een lekkage in de kelder. Optrekkend vocht in de muren is funest voor het leefklimaat in de woning en kan zelfs voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Zonder adequate bestrijding van vochtproblemen kan het vochtprobleem ervoor zorgen dat de gehele constructie van uw woning wordt aangetast met alle mogelijke gevolgen van dien. Door de kelder hermetisch af te dichten en de muren in uw woning of bedrijfspand in Zeeland te laten injecteren met een waterwerende gel, voorkomt u ernstige schade door toedoen van vocht.

Reparatie en/of renovatie van de schoorsteen

 

Als u denkt dat de gevels van uw pand in Zeeland het zwaar te verduren hebben, dan moet u eens naar de schoorsteen kijken. Deze staat jaar in, jaar uit op eenzame hoogte in alle denkbare weersomstandigheden. Logisch dat hij vroeg of laat tekenen van verval begint te vertonen. Een schoorsteen die gerepareerd en/of gerenoveerd moet worden kan voor ernstige situaties zorgen. Denk aan lekkages in het rookkanaal, maar misschien wel ernstiger: rondvliegende stukken baksteen die zomaar op uw hoofd of op uw dierbaren en omstanders kunnen belanden. Voorkom levensbedreigende situaties door de schoorsteen regelmatig na te kijken en bij nood aan reparatie of renovatie, op tijd een vakspecialist in te schakelen om de schoorsteen weer in optimale conditie te brengen.

Maatwerkoplossingen bij gevelwerken

 

Geen enkele gevel is hetzelfde. Zelfs niet als alle rijtjeswoningen er in uw straat precies hetzelfde uitzien. Dat is toch wel de conclusie die we moeten trekken na zoveel jaar ervaring met gevelwerken. Daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen voor de gevelwerken die wij uitvoeren. Wij inspecteren de situatie op locatie en voorzien u van persoonlijk advies op maat. Daarbij zorgen we niet alleen voor een directe oplossing voor het huidige probleem, maar denken we tevens mee hoe toekomstige problemen te voorkomen zijn. Ons motto is tenslotte niet voor niets: kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Dit ziet u terug in de materialen en gereedschappen die wij gebruiken en het eindresultaat van onze werkzaamheden.
Neem daarom vandaag nog contact met ons op om de gevelwerken die u in Zeeland wilt laten uitvoeren met ons te bespreken. Wij staan voor u klaar om u op maat te adviseren rondom uw persoonlijke situatie!