Gevelrenovatie Bergen op Zoom

 

Op zoek naar een gevelrenovatiespecialist die gevelwerken in Bergen op Zoom voor u uitvoert? Zoek niet verder, want bij MVT Gevelrenovatie bent u aan het juiste adres.

Wij voorzien in gevelrenovatie in Bergen op Zoom en omgeving als gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelimpregnatie en bestrijding van vocht in muren en wanden.

Wij zijn dé aangewezen specialist voor al uw gevelwerken!

Gevelwerken-MVT (4)

Optrekkend vocht

Vroeg of laat ontkomt u er niet aan: de gevel van uw woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom heeft onderhoud nodig.

De gevel moet bijvoorbeeld gereinigd worden omdat er groene aanslag te zien is of omdat vandalen met graffiti in de weer zijn geweest. Misschien toont de gevel wel tekenen van verval en moeten er nieuwe voegen komen of moet het pleisterwerk opnieuw gedaan worden. Wellicht bevindt de gevel van uw pand zich al wel in een slechte staat en heeft u last van optrekkend vocht in de muren waardoor u last heeft van schimmelvorming en afbladderende muurbekleding.

Welke vorm van gevelwerken u ook wilt laten uitvoeren in Bergen op Zoom: Wij staan voor u klaar!

Gevelreiniging-Rhoon (3)

Gevelrenovatie

 

Renovatie klinkt meteen alsof dit alleen bij oude gebouwen nodig is. Niets is minder waar. De gevel van uw pand krijgt nu eenmaal flink wat te verduren zo door de jaren heen. Weersinvloeden en vorst kunnen de gevel aantasten waardoor het nodig is om de gevel te renoveren.

Wij zijn bedreven in gevelrenovatie-werkzaamheden en komen graag naar u toe in Bergen op Zoom om ervoor te zorgen dat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien.

Gevelwerken-MVT

Gevelreiniging

 

Niet alleen weersinvloeden hebben zo hun uitwerking op de gevel van uw woning of bedrijfspand. Ook de natuur (mos en algen) kunnen rustig hun gang gaan en wat te denken van roetaanslag van voorbijrijdend verkeer? Gevelreiniging biedt uitkomst. Voor elk soort vuil is er namelijk wel een geschikte reinigingsmethode. Onze specialisten doen graag een inspectie voor u in uw woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom om u persoonlijk te adviseren rondom de beste behandelmethode.

gevelrenovatie-3

Gevelimpregnatie

 

Vocht en gevels; het maakt een niet al te beste combinatie, maar in Bergen op Zoom kunt u er niet omheen. Het wilt nu eenmaal nog eens regenen hier. Door de gevel van een vochtwerende laag te voorzien (gevelimpregnatie) voorkomt u toekomstige vochtproblemen met de gevel. Met een – door onszelf ontwikkeld – hydrofobeermiddel zorgen we ervoor dat de gevel van uw pand vochtwerend wordt voor minstens 15 jaar. Een garantie die staat als een huis!

Gevelreiniging-Rhoon (3)

Vochtwering

 

Vocht sluipt in de kleinste kieren en gaten. Scheuren en spleten in het voegwerk en/of de muurbekleding van uw woning of bedrijfspand is funest. Niet alleen op optisch vlak, maar ook voor uw gezondheid en de veiligheid binnen in de woning. Optrekkend vocht in de muren of lekkages in de kelder zorgen voor schimmelvorming, een muffe geur en in het ergste geval voor onherstelbare schade aan de constructie van het pand. Voorkomen is beter dan genezen en wij weten dan ook wel raad met vochtproblemen die u ervaart in uw pand in Bergen op Zoom.

MVT Gevelreiniging maakt ook uw kelder weer waterdicht in Bergen op Zoom middels een unieke werkwijze.

Gevelwerken-MVT (1)

Maatwerk & persoonlijk advies

 

Met onze ruime ervaring als gevelwerkenspecialist weten we inmiddels wel dat geen enkele woonsituatie hetzelfde is. Uw woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom is anders dan die van de buurman. Daarom gaan wij altijd voor maatwerk en persoonlijk advies. Kwaliteit is daarbij altijd de hoogste prioriteit. We werken met de beste materialen en gereedschappen en elk personeelslid van MVT Gevelrenovatie is specialistisch opgeleid en volgt regelmatig opfriscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.
Graag gaan wij persoonlijk met u het gesprek aan om te ontdekken hoe wij u met onze gevelwerken in Bergen op Zoom kunnen helpen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen met allerhande gevelwerken in Bergen op Zoom en omgeving!