Vochtwering – MVT Gevelrenovatie

Optrekkend of doorslaand vocht in muren, vloeren en plafonds is een veelvoorkomend probleem in woningen. Niet alleen heeft dit direct invloed op de waarde van uw woning, maar tevens heeft optrekkend of doorslaand vocht invloed op het leefklimaat in de woning.

Schimmels ontwikkelen zich voorspoedig, er hangt een muffe geur in de woning en uw meubels, stoffering en kleding worden aangetast. Vochtwering door MVT Gevelrenovatie is dé oplossing bij vochtproblemen in uw woning!Optrekkend of doorslaand vocht

Optrekkend of doorslaand vocht kan diverse oorzaken hebben. Problemen kunnen bijvoorbeeld ontstaan wanneer de kelder niet volledig is afgedicht of wanneer de gevels van uw woning vervallen zijn en zodoende vocht doorlaten in de constructie. Wat de oorzaak ook mag zijn: een binnenklimaat moet droog zijn en optrekkend of doorslaand vocht moet daarom adequaat en professioneel bestreden worden.

MVT Gevelrenovatie is dé expert in gevelwerken. Bij uitstek zijn wij dé partner die u inschakelt bij vochtproblemen in uw woning. Wij zorgen ervoor dat vochtproblemen verholpen worden en zorgen voor een permanente oplossing om toekomstige problemen rondom optrekkend of doorslaand vocht tegen te gaan.Problemen zijn er om opgelost te worden

In onze jarenlange ervaring is één ding wel gebleken: voor elk (vocht)probleem is er wel een geschikte oplossing. Graag komen we uw situatie inspecteren om de best mogelijke oplossing voor u aan te dragen. Onze experts zijn specialistisch opgeleid en werken enkel met materialen en gereedschappen van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets is ons motto dan ook: "kwaliteit is onze hoogste prioriteit".

Een oplossing verzinnen is immers 1 ding, maar de oplossing uitvoeren is een tweede. Wij streven daarbij altijd naar een preventieve aanpak zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over toekomstige vochtproblemen in uw woning. Wanden, plafonds en vloeren die door ons zijn behandeld zijn de komende 15 jaar gegarandeerd waterwerend. Simpelweg omdat we enkel maar werken met producten van de allerhoogste kwaliteit.Ook voor overige gevelwerken staan we voor u klaar

Onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Voor vochtwering draaien zij hun handen niet om, maar net zo makkelijk helpen we u bij overige gevelwerken zoals gevelimpregnatie, voegwerken, gevelreiniging en gevelrenovatie.

Klik hieronder om verder te lezen over een betreffende dienst of neem direct contact met ons op om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken!.

MVT Gevelrenovatie de specialist voor al uw gevelwerken


Neem contact met ons op