Gevelwerken Rotterdam

 

Een gevelwerkenspecialist nodig die u kan helpen bij gevelwerken in Rotterdam en omgeving? Dan hebt u gevonden wat u zocht! MVT Gevelrenovatie is de gevelwerkenspecialist en helpt u graag bij gevelwerken in Rotterdam als gevelimpregnatie, gevelreiniging, gevelrenovatie en vochtproblemen. Ontdek snel hoe wij u kunnen helpen als gevelwerkenspecialist in Rotterdam!

Gebouwen te over in Rotterdam en allemaal lopen ze vroeg of laat tegen problemen met de gevel aan. Bij de één zal het om een vervallen gevel gaan die gerenoveerd moet worden en bij de ander hebben vandalen het met graffiti op de gevel voorzien en zal deze gereinigd moeten worden. Welke gevelwerken in Rotterdam u ook voor ons in petto heeft: wij helpen u graag het probleem op te lossen en denken mee om toekomstige problemen met de gevel te voorkomen.

Gevelrenovatie

 

Nieuwbouw is Rotterdam niet vreemd. Geen enkele Nederlandse stad heeft zoveel nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden als Rotterdam. Dit betekent echter niet dat de gevels van deze panden niet gerenoveerd hoeven te worden. Kieren en spleten in het voegwerk, afbladderend pleisterwerk en scheuren in de muur zijn allemaal tekenen aan de wand dat de gevel van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam toe is aan een renovatie. Wij herstellen de gevel zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien.

Gevelreiniging

 

Weersinvloeden, voorbijrazend verkeer en vandalen die met een spuitbus in de weer gaan: ze zorgen voor vuil en aanslag op de gevel van uw pand in Rotterdam. Gevelreiniging is één van de gevelwerken die wij als gevelwerkenspecialist veelvuldig uitvoeren. Enerzijds is een schone gevel tenslotte een lust voor het oog, maar anderzijds kan aangekoekt vuil voor grotere problemen zorgen en uiteindelijk zelfs bijdragen aan onherstelbare schade aan de constructie van het pand. Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het slim om ons tijdig in te schakelen om de gevel van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam grondig onder handen te nemen.

Impregneren van een gevel

 

De Maas zal in Rotterdam niet heel gauw voor vocht in uw muren zorgen, maar het feit ligt er dat vocht altijd zijn weg naar binnen vindt als de gevel niet van een waterwerende laag is voorzien. Het impregneren van de gevel zorgt ervoor dat de gevel van uw pand beschermd is tegen vocht. Vocht kan via de gevel nog wel de woning of het bedrijfspand verlaten, maar niet meer binnendringen. Hiermee voorkomt u toekomstige gezondheidsproblemen en schade aan uw woning, bedrijfspand en/of eigendommen. Wij voorzien uw pand in Rotterdam met een waterwerende laag middels een door onszelf ontwikkeld hydrofobeermiddel. Wij bieden daarmee 15 jaar garantie op de waterwerendheid van uw gevel wanneer deze onder handen is genomen door MVT gevelrenovatie. Een garantie die staat als een huis!

Probleemoplossing bij vochtproblemen

 

Mocht de Maas toch een keer (ver) buiten zijn oevers treden, dan heeft u niets te vrezen als u in een kelderafdichting heeft voorzien die is uitgevoerd door onze vakmannen. Wij zorgen ervoor dat uw kelder hermetisch is afgesloten en vocht geen kans krijgt om de woning binnen te dringen. Ook bij reeds bestaande vochtproblemen bieden wij oplossingen. Zo kunnen we de muren injecteren als u last heeft van optrekkend en/of doorslaand vocht in de muren van uw pand in Rotterdam. De waterkering die wij aanbrengen zorgt ervoor dat het vocht niet langer de kans heeft om verder door te dringen in de muren en daarmee voorkomt u verdere problemen die – in het ergste geval – tot onherstelbare schade kunnen leiden aan uw woning of bedrijfspand in Rotterdam.

Reparatie en/of renovatie van de schoorsteen

 

Uw schoorsteen heeft het zwaar. 365 dagen per jaar staat hij daar fier alle denkbare weersomstandigheden te trotseren. Hoe goed hij ook z’n best doet: winnen van vocht en vorst doet hij het niet. Er komt een moment dat het voegwerk verval begint te vertonen met alle mogelijke gevolgen van dien. Voorkom mogelijke fysieke en/of materiële schade aan u, uw dierbaren, omwonenden en uw eigendommen door de schoorsteen van uw pand in Rotterdam tijdig te laten repareren en/of renoveren. Wij zijn in staat om de schoorsteen weer in de oorspronkelijke staat te herstellen en eventueel te impregneren zodat u de komende jaren geen seconde zorgen heeft over vallende bakstenen die afkomstig zijn van uw schoorsteen.

Maatwerkoplossingen

 

Als er één les is die wij als gevelwerkenspecialisten in al die jaren wel hebben geleerd, dan is het wel dat geen enkele (woon) situatie hetzelfde is. Zeker in een stad als Rotterdam, waarbij praktisch geen enkel gebouw op het andere lijkt, is een maatwerkoplossing een vereiste om tot goede resultaten te komen. Met een slogan als “kwaliteit is onze hoogste prioriteit” mag u van ons verwachten dat we niet alleen met adequate oplossingen komen rondom uw huidige probleem, maar ook meedenken over het voorkomen van eventuele toekomstige problemen. Wij zijn zodoende specialistisch opgeleid om in alle denkbare gevelwerken te kunnen voorzien en werken enkel met de beste materialen en gereedschappen. Alleen zo kunnen we immers de kwaliteit waarborgen die we u graag bieden!
Wacht daarom vooral niet langer en neem snel contact met ons op om uw huidige situatie te bespreken. Wij staan klaar om de gevelwerken in Rotterdam voor u uit te komen voeren en u van persoonlijk advies op maat te voorzien.