Kelder waterdicht maken

In een land waar water een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven vormt is een waterdichte kelder essentieel voor uw woning. Lekkages, maar ook optrekkend grondvocht kunnen voor grote problemen in uw woning zorgen.

Enerzijds materiële schade (soms zelfs onherstelbare schade aan de constructie), maar misschien nog wel belangrijker: gezondheidsproblemen.

Schimmels krijgen vrij spel en zorgen niet alleen voor een muffe geur, maar tevens voor gevaarlijke situaties rondom de gezondheid van uzelf en uw dierbaren.

Voorkom grote problemen door de kelder vakkundig waterdicht te  laten door MVT Gevelrenovatie.

3 Opschuren ondergronden

Muren injecteren bij optrekkend vocht

De kelder van uw woning is misschien niet de plek in huis waar u de meeste tijd doorbrengt, maar het is wel een belangrijke ruimte binnen uw woning. Het is de basis van uw huis. Het fundament waar de overige verdiepingen op rusten.

Wanneer vocht via de kelder de woning binnendringt kan dit gevolgen hebben die in het gehele huis te merken zijn. Denk aan optrekkend vocht in de muren dat voor schimmels, afbrokkelend voegwerk en afbladderende muurbedekking zorgt, maar bijvoorbeeld ook aan lekkages die direct schade toebrengen aan eventuele attributen en/of apparatuur welke zijn opgeslagen in de kelder.

Door de kelder waterdicht te maken voorkomt u schade aan uw woning, eigendommen en de gezondheid van u en uw dierbaren.

MVT Gevelrenovatie is dé expert die u inschakelt voor het waterdicht maken van uw kelder of voor het injecteren van de muren bij optrekkend vocht!

3 Injecteren met silaan vochtwerende creme

Maatwerkoplossingen

Om lekkages en vochtproblemen in uw kelder op te lossen, dan wel te voorkomen, is een maatwerkoplossing vereist. In al de jaren die wij actief zijn hebben we talloze situaties meegemaakt en snappen dat er geen kant-en-klare-oplossing is om uw kelder waterdicht te maken.

Elke woonsituatie is uniek en zodoende dient er altijd een gepaste oplossing te komen. Om die reden vind er altijd eerst een inspectie uit hoe de huidige situatie ervoor staat zodat er een gedegen plan van aanpak opgesteld kan worden om de kelder volledig waterdicht te maken.

Wij zijn specialistisch opgeleid en werken enkel met de beste materialen en gereedschappen. Kwaliteit is onze hoogste prioriteit en dit ziet u terug in de werken die we voor u uitvoeren.

We lossen niet alleen problemen op: we zorgen voor een oplossing die toekomstige problemen helpt te voorkomen!

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken. Wij staan klaar om u persoonlijk advies te geven rondom het waterdicht maken van uw kelder.

Kelder waterdicht maken