kelder waterdicht maken steenbergen

MVT Gevelrenovatie is de specialist in het

Waterdicht maken van kelders

KELDER WATERDICHT MAKEN IN Steenbergen

Natte en vochtige kelders zijn een veelvoorkomend probleem. Vaak genoemde oorzaken hiervan zijn bv een kelder die boven grondwaterniveau ligt, een hoge grondwaterstand of een slechte bouwconstructie. Vocht, water of lekkage in uw kelder geeft veel overlast, we noemen een aantal redenen :

  • Een vochtige kelder is slecht voor uw gezondheid;
  • Door het water kunt u de kelder niet meer gebruiken;
  • De spullen in de kelder gaan snel schimmelen en/of de vloer wordt aangetast.

Wilt u weer kunnen genieten van het comfort van de extra ruimte die een kelder u biedt?  Wilt u uw kelder waterdicht laten maken in Steenbergen?  Bij MVT Gevelrenovatie kunt u altijd gratis en vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van kelderreparatie. U zit dan uiteraard nog nergens aan vast.

KELDER droog maken

Staat er water in uw kelder dan zijn er tegenwoordig prima oplossingen om uw kelder in Steenbergen weer droog en waterdicht te maken. Wél moet u de kelder de kelder laten behandelen bij de eerste tekenen van lekkage om erger te voorkomen. In een vochtige omgeving ontstaat ook snel schimmel. Vooral kelderzwam is een hardnekkige vorm die snel moet worden aangepakt. Wij zijn u graag van dienst door uw kelder waterdicht te maken in Steenbergen. Kelderafdichting doen wij door middel van een unieke behandelmethode, die u een droge kelder garandeert. Daarnaast werken wij met duidelijke, vaste tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Schakel daarom nu MVT Gevelrenovatie in bij vochtproblemen of lekkage in uw kelder.

unieke behandelmethode

Veel kelderreparateurs maken gebruik van de injectiemethode. Bij MVT Gevelrenovatie doen we dit niet. Het injecteren van de kelder is wellicht voor even effectief, maar na één of twee jaar ontstaan er vaak weer problemen, waardoor de kelder opnieuw behandeld moet worden. Wij hanteren daarom een andere methode om uw lekke kelder in Steenbergen snel waterdicht te maken. Deze  methode maakt de structuur van uw kelder ondoordringbaar maakt voor vocht. Daarom geven wij niet voor niets garantie! Voor het waterdicht maken van uw kelder in Steenbergen schakelt u MVT Gevelrenovatie in.

Waarom een waterdichte kelder?

  • Voor een gezond klimaat in uw kelder;
  • Daling van de energiekosten;
  • Stijging van de woningwaarde: gunstig als u gaat verkopen!
  • Extra ruimte: voorraadkast, opbergruimte of zelfs als slaap- of studeerkamer!

Schakelt u MVT Gevelrenovatie in voor het waterdicht maken van uw kelder in Steenbergen?  Staat er water in uw kelder dan pompen wij dat eerst weg, dichten dan de doorvoeren en werken de kelder na. Daarna kunt u zonder problemen genieten van de voordelen van uw waterdichte kelder! U heeft dan geen last meer van water, vocht en/of schimmel. Mocht er onverhoopt toch weer een lek in uw kelder ontstaan, dan komen wij uiteraard terug om de kelder nogmaals te behandelen. Dat is pas een waterdichte garantie!

Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is vanouds de voornaamste stad van West-Brabant en is de oude hoofdstad van de Baronie van Breda, waaronder onder meer de huidige steden Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout ressorteerden.

Steenbergen is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 24.295 inwoners en heeft een oppervlakte van 160 km². Sinds 1 januari 1997 bestaat de gemeente Steenbergen in zijn huidige vorm, door fusie van de gemeenten Dinteloord en Prinsenland, Nieuw-Vossemeer en Steenbergen

WhatsApp chat